Ny blogg.

Bytt blogg och finns numera på:

http://mlij.blogg.se

just idag, kl 18.00, 2012-11-04

Just idag beundrar jag vattendropparna som ser ut som stjärnor över min fönsterruta, min rosiga säng där jag målar naglarna höstgröna och vilar bort matkoman efter dagens familjemiddag.

Visst kryper sig söndagsångesten fram när det imorgon är dags för skola igen, men vad gör det? Vill fortsätta fylla dagarna med kaffe, mys och långa samtal hela hösten. Mamma åker imorgon och jag söker sällskap som vill dela kvällarna med mig, några glas vin och mysigt balkonghäng i höstkylan.

/E.

hjärnan maler, hjärtat slår



En vecka kvar och jag planerar in en natt på vandrarhem i Göteborg, har hämtat ut biljetten till Krunegård och allting känns bra och fint fint fint.

Spenderar mycket tid på min rosiga säng, dricker många koppar kaffe och lyssnar på musiken som får det att kännas. Behöver inte mycket mer än lugna dagar fyllda av fina konversationer numera.
Har dagligen videosamtal över skype och sitter uppe lite för länge på grund av tidsskillnaden och proppar i mig mammas födelsedagstårta dag efter dag.

För en vecka sen var vi på The Vaccines och hade en natt fylld av fina samtal, british accent, kindpussar på skäggiga kinder och så mycket bra. Om en vecka är det dags för Krunegård, peppen och så mycket kärlek återigen.

Jag lever för detta, för adrenalinet och lyckan.

/E.


RSS 2.0